Dagbesteding Sona Dil

Uw zorg in ons hart

Over Ons


 Met onze dagbesteding in groepsverband bieden wij u een fijne dag in een gezellige omgeving. We bieden uitkomst voor sociaal kwetsbare mensen. Dat zijn mensen die zorg en begeleiding nodig hebben, omdat ze er alleen niet meer uitkomen. Samen met andere cliënten, werkt u actief en zelfstandig aan het versterken van uw gezondheid.Onze begeleiding richt zich op het stimuleren en stabiliseren van uw lichamelijke vaardigheden. De zorg en begeleiding wordt gegeven door professionele en loyale medewerkers die methodisch werken. De activiteitenbegeleiders en vrijwilligers zorgen ervoor dat Sonadil elke dag iets anders is. 


Het doel 

Het doel van onze begeleiding (zorg en ondersteuning) is om verbetering te brengen in de persoonlijke situatie van de cliënt. We sluiten aan bij de kracht van de cliënt om zijn of haar persoonlijke doelen te realiseren.

Wij vinden een ontspannende sfeer en gezelligheid heel belangrijk. Wij zorgen ervoor dat u zich bij ons vertrouwd voelt in een veilige omgeving.

U bent altijd welkom om de sfeer te beleven. Bel wel even of vul de contactformulier in voor een afspraak, zodat wij de tijd voor u kunnen nemen.


Kosten

Voor dagbesteding Sonadil heeft u een indicatie nodig op basis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Een indicatie vraagt u aan bij uw Gemeente. Afhankelijk van de indicatie kunt u één of meer dagen deelnemen aan de dagbesteding.


Vervoer

Zou u graag opgehaald worden en thuis weer worden afgezet? Dan heeft u voor vervoer ook een indicatie van de Gemeente nodig. Met deze indicatie kunt u dan thuis opgehaald worden en later op de dag weer naar huis worden gebracht.


Openingstijden

De dagbesteding is elke werkdag geopend. Op maandag t/m donderdag zijn wij open van 10:00 tot 18:00 uur. Op de vrijdag is dit van 10:00 tot 19:00 uur.
 

 


.